Rene nordiske råvarer til din bedste ven

Tilbage til naturen

UniQ NordicGold produkterne fremstilles i Danmark af de allerbedste råvarer vores nordiske omgivelser har at tilbyde. Urter, grønsager og olier er udvundet fra markerne omkring os mens vi høster vores æbler fra sønderjyske plantager. De råvarer vi anvender udgør en livsforlængende kombination af naturlige og sunde proteiner, mineraler, vitaminer, fedtsyrer og næringsstoffer.
NordicGold er en produktserie af højeste kvalitet, skabt til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med din bedste vens ernæring og sundhed. Selvom tusinder af år er gået, siden dyr og menneske begyndte at leve sammen, fungerer dit kæledyrs fordøjelsessystem stadig på samme måde som da den levede vildt i naturen. Din hund eller kat vil ganske enkelt ikke trives i længere tid ved at spise foder der indeholder kunstige tilsætningsstoffer, smagsforstærkere og andre menneskelige påfund.

Rene nordiske råvarer
Alle råvarer i UniQ NordicGold er rene, nordiske råvarer. Det kølige klima sørger for, at grøntsager og urter vokser langsomt. Det giver masser af smag og optimale vækstbetingelser for de gavnlige indholdsstoffer i dem. Proteinerne i NordicGold kommer henholdsvis fra letfordøjeligt kyllingekød med masser af saft og kraft, fra Nordsøens krill og fisk, rige på de vigtige omega-3 fedtsyrer samt fra lækker fersk lam. Vore kvalitets olier er koldpressede af raps- og hampefrø.  Med UniQ NordicGold behøver du ikke give supplerende kosttilskud for at holde din hund eller kat sund og rask. Vi har nøje udvalgt hver eneste ingrediens ud fra både oprindelse, smag og sundhedsmæssige kvaliteter og kælet for enhver detalje, fordi din bedste ven fortjener et langt liv med den bedste mad.


Sunde, styrkende  urter

I alle NordicGold produkter indgår langtidstørrede urter, høstet på danske marker. Urterne er nøje udvalgt ud fra deres sunde og styrkende egenskaber. For at beskytte de virksomme stoffer, tørrer vi først urterne ved lave temperaturer over flere dage. Derefter tilsætter vi urterne til maden i en følsom proces, hvor temperaturen holdes under fyrre grader. På den måde bevarer vi ikke kun alle de gode vitaminer, mineraler og nærings-stoffer men sikrer også fuld kraft på de sunde og styrkende egenskaber i hver enkelt urt.


Lær mere om de råvarer og urter vi anvender

Vores varianter
Vi er overbeviste om at ikke to hunde er ens og vi ved at din hunds behov ændrer sig gennem hele dens liv. Derfor har vi udviklet fem forskellige varianter af hundemad, der hver især tilgodeser dit kæledyrs sted i livet og dens særlige behov. Freja til mor og hvalp, Idun til din voksne hund, Mimer til din ældre eller overvægtige hund, Balder til den hyperallergiske hund og endelig Sif til hunden med følsom mave. Vores kattemad Frigg hjælper selv den mest kræsne kat til et langt og sundt liv uden allergier. Vores to olier med urteblandinger runder produktudvalget af. Skjold tager solid hånd om skovflåter, tæger og lopper, mens Thor effektivt hjælper dit kæledyr gennem perioder med stress og angst. 


Se alle vores produkter
 

TILMELD VORES NYHEDSBREV