45 7533 6505">

Hvem er Idun?

Oprettet d.

Hvem er Idun?

 

Idun betyder 'den, der forynger', og i nordisk mytologi er hun gudinden,
der vogter over de magiske æbler, som sikrer gudernes evige ungdom.
Hos UniQ NordicGold har vi taget denne inspirerende myte til os og skabt et hundefoder,
der hylder Iduns foryngende kraft. 

 

Historien om Idun

Idun, en gudinde kendt for sine magiske æbler i Asgård, havde en have fyldt med frugter af guddommelig skønhed og kraft. Hendes æbler var ikke bare symbolske for ungdom og frugtbarhed, men også en vital kilde til gudernes evige ungdom.

En dag blev Idun narret af Loki, som lokkede hende væk fra sin have under påskud af at vise hende sjældne æbler. Loki afslørede sin sande hensigt og stjal æblerne, hvorefter han fangede Idun og bar hende væk til en fjern fangehule. I Asgård mærkede guderne straks ældningens rædsler uden Iduns æbler. De indså, at deres skæbne var afhængig af at redde hende og genoprette æblerne.

Thor ledte en redningsmission og befriede Idun fra Lokes greb. Hendes æbler blev genforenet med hende, og straks vendte gudernes ungdom og styrke tilbage. Idun blev hyldet for sin modstand mod bedraget og sin trofasthed over for sit folk. Hendes historie blev en påmindelse om at værne om det værdifulde og modstå fristelser, og hendes have blomstrede igen med en dybere betydning for alle i Asgård.

 

 

UniQ Nordic Gold Idun

Ligesom Iduns æbler foryngede guderne, ønsker vi, at vores foder skal give din hund et langt og sundt liv. Vores produkt 'Idun' til voksne hunde indeholder æbler, som er kendt for deres sundhedsmæssige fordele.

NordicGolds Idun er sammensat af de bedste råvarer. Hvert kilo indeholder fem æbler, hvilket betyder, at din hund får næringsstofferne fra et æble om dagen. Sammen med velsmagende kyllingekød, sunde grøntsager, krillolie og nordiske urter sikrer vi, at din hund får en afbalanceret og næringsrig kost.

Se mere om vores Idun <<

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

TILMELD VORES NYHEDSBREV